Resultats de la cerca frase exacta: 389

31. èczema alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Èczema atòpic de la primera infància desencadenat per alguns aliments, com és ara la clara d'ou, el blat, la llet, la taronja, etc. [...]
32. encolant alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Producte alimentari que es fa servir com a substitut de l'ou en arrebossats, que fa que el pa ratllat quedi ben fixat a l'aliment. [...]
33. enzim alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Producte que conté un o més enzims capaços de catalitzar una reacció bioquímica específica, el qual s'afegeix a un aliment durant el procés de fabricació, transformació, preparació, tractament, envasament, transport o emmagatzematge perquè hi faci una funció tecnològica. [...]
34. establiment alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Establiment on es venen, es produeixen, s'elaboren, es transformen o s'emmagatzemen productes alimentaris. [...]
35. frau alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Engany intencionat en la composició d'un aliment com a conseqüència de l'adulteració de l'aliment o de la difusió d'informacions falses en l'etiquetatge o en la publicitat. [...]
36. malbaratament alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Desaprofitament d'aliments aptes per al consum que es produeix al llarg de la cadena alimentària, a excepció de la fase de producció primària. [...]
37. malbaratament alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Desaprofitament d'aliments segurs, nutritius i aptes per al consum humà que es produeix al llarg de la cadena alimentària, a excepció de la fase de producció primària. [...]
38. malbaratament alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Desaprofitament d'aliments segurs, nutritius i aptes per al consum humà que es produeix al llarg de la cadena alimentària, a excepció de la fase de producció primària. [...]
39. operador alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Persona física o jurídica que desenvolupa activitats amb ànim de lucre o sense relacionades amb les fases de la cadena alimentària. [...]
40. perill alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Agent biològic, físic o químic que pot causar un efecte advers sobre la salut si és present en un aliment. [...]
Pàgines  4 / 39 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>